کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
در بیست و پنجمین همایش روز ملی صادرات عنوان شد:
رضايي: بهصورت جدی راه تجارت ایران با دنیا را باز ميکنیم/ فاطمي امين: راهبردهای سهگانه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تحقق هدف گذاری صحیح صادراتی/ پيمان پاك: ضرورت هم افزایی دولت و بخش خصوصی برای پیشبرد نقشه راه صادراتی كشور
معاون اقتصادی رئیس جمهور در بیست و پنجمین همایش روز ملی صادرات اظهار داشت: این اصلاحات اقتصادی از حوزه تجارت آغاز شد و اولین گام در اصلاحات تجاری همین بخشنامهای بود که سران قوا برای تسهیل امور صادرکنندگان ابلاغ کرده است.
معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: به دنبال اصلاحات بزرگ و جراحیهای فنی و دقیق در اقتصاد کشور هستیم و راهی جز برداشتن گامهای بزرگ نداریم.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، محسن رضایی روز دوشنبه با بيان اين مطلب در بیست و پنجمین همایش روز ملی صادرات افزود: این اصلاحات اقتصادی از حوزه تجارت آغاز شد و اولین گام در اصلاحات تجاری همین بخشنامهای بود که سران قوا برای تسهیل امور صادرکنندگان ابلاغ کرده است.
وی با تأکید بر اینکه راهی جز برداشتن گامهای بزرگ نداریم، اضافه كرد: گمرکات، بنادر، لجستیک تا بازاریابی و برندینگ همه اینها برای ما مهم هستند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: در کنار اصلاحات تجاری که شروع شده است، اصلاحات در توزیع یارانهها، بخش انرژی و حوزه بانکی را نیز در دستور کار داریم.
رضایی تصریح کرد: این اصلاحات در چارچوبهای فکری تنظیم شده است که نیازمند کارهای بزرگی است، چرا که کشور باید از فرصتها بهدرستی استفاده نماید.
وی همچنین با اشاره به کسب نظرات بخش خصوصی اظهار داشت: جلسات مختلفی برای برداشتن این گامهای بزرگ با بخش خصوصی داشتیم.
معاون اقتصادی رئیس جمهور بيان كرد: به دنبال برداشتن تحریمهای داخلی و خارجی هستیم و میخواهیم بهصورت جدی راه تجارت ایران با دنیا را باز کنیم.
رضايي همچنین با اشاره به اصلاحات بودجه سال آینده افزود: اصلاحات به نفع تولیدکنندگان و صادرکنندگان انجام شده است و ایجاد صندوقهای پروژهای از جمله این موارد میباشد.
وي اضافه کرد: پشتیبانی مالی از صادرات و رفع قوانین دست و پا گیر و خلق الساعه را در دستور کار داریم.
معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: تأکید رئیس جمهور بر جهش صادراتی است و تمام تلاش خود را انجام میدهیم که تصمیمات در ستاد اقتصادی دولت متمرکز شود و از آنجا مورد پیگیری قرار گیرد.
راهبردهای سه گانه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تحقق هدف گذاری صحیح صادراتی
وزیر صنعت، معدن و تجارت نيز در اين همایش اظهار داشت: تغییر ترکیب تجاری کشورمان به لحاظ مبداء و مقصد و گروه کالایی ضرورت دارد و هدف گذاری صادراتی باید صحیح و درست با نگاه به ترازهای تجاری انجام شود.
سید رضا فاطمی امین افزود: تراز مالی، اشتغال، فناوری، سرمایه گذاری و انرژی، از جمله مهمترین ترازهاست که باید در هدف گذاری صحیح و درست صادراتی مورد توجه قرار گیرد.
وي در ادامه سخنان خود به معرفی اجمالی راهبردهای سهگانه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تحقق این اهداف صادراتی پرداخت و اضافه كرد: باید در جای مناسب در زنجیرههای اقتصادی جهانی قرار بگیریم که این مهم، راهبرد اول اين وزارتخانه برای تحقق اهداف صادراتی است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: ارتباط کسب و کارهای ایرانی باید با کسب و کارهای متناظر خود در دیگر کشورها برقرار شود. این راهبرد بهعنوان راهبرد دوم و مستحکمترین نوع رابطه اقتصادی است که در مناقشات سیاسی نیز دچار و دستخوش تغییر نمیشود.
فاطمي امين ایجاد سکوهای تولید کالاهای ایرانی در کشورهای هدف را بهعنوان راهکار سوم بیان کرد و گفت: باید بهجای صادرات محصول نهایی، پایگاه تولید در کشورهای هدف ایجاد کنیم تا قطعات و فناوریهای کشورمان را به آنجا منتقل کنیم و صادرکننده ماشین آلات، قطعات و فناوری باشیم.
وي به برخی الزامات برای تحقق این راهبردها نیز اشاره و خاطرنشان كرد: انعقاد پیمان نامهها و موافقت نامههای مختلف تجاری و تسهیل امور صادرکنندگان از جمله اين الزامات است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در حوزه تجارت خارجی، امورات در سازمان توسعه تجارت ایران متمرکز و تمام عملیات صادراتی به این سازمان منتقل شده است.
فاطمي امين همچنین به هم افزایی میان وزارت صنعت، معدن و تجارت با دستگاههای مرتبط از جمله وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی و گمرک اشاره و اضافه کرد: تمرکز و یکپارچگی این وزارتخانه در حوزه تجارت خارجی شکل گرفته است و با این تمرکز موانع رفع خواهد شد.
وي ادامه داد: طرح جامع برای تجارت خارجی کشورمان را آماده میکنیم تا بسیاری از موارد مرتبط نیز مورد حل و فصل قرار گیرد.
هم افزایی دولت و بخش خصوصی برای پیشبرد نقشه راه صادراتی كشور
در بخش ديگر اين همايش نيز معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سازمان توسعه تجارت ایران سعی میکند پنجره واحد صادرکنندگان در دولت باشد.
علیرضا پیمان پاک افزود: دنبال جهش صادراتی هستیم و با تغییر رویکرد در دولت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان توسعه تجارت به چالشهای اصلی و زیرساختی حوزه تجارت ورود کردهایم.
وی با بیان اینکه نقشه راه دقیق برای این موضوع داریم، اضافه كرد: در نقشه راه تمام موارد اعم از تولید، بازاریابی، لجستیک، بازار، ارز و مسائل مرتبط با زنجیره صادرات تا مرحله فروش و بازگشت ارز مشخص خواهد شد.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: ۲۶ دستگاه درگیر بحث صادرات هستند و این نقشه راه قطعاً با هماهنگی دولت و دستگاههای اجرایی و کسب نظرات بخش خصوصی و صادرکنندگان جلو خواهد رفت.
پیمان پاک در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در نقشه راه گلوگاههای صادراتی و مسائل مربوط به تعرفهها، پیمانهای منطقهای و تجارت آزاد مشخص شده است و موضوعات مرتبط با لجستیک دریایی، جادهای، ریلی و حمل و نقل مورد توجه است.
وی اظهار داشت: با توجه به محدودیتهای منابع مالی باید اولویتها مد نظر قرار گیرد و رفع گلوگاهها یک اولویت اصلی است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصريح كرد: اصلاح ناوگان حمل و نقل ریلی و جادهای از گلوگاههایی است که در اولویت است و تنها با ۱۰ درصد سرمایه گذاری در لجستیک ۱۰۰ درصد جهش صادراتی داریم.
پیمان پاک با اشاره به اقداماتی که میبایست در اتاق بازرگانی انجام شود، افزود: ما بهعنوان دولت تصدی گری و تسهیل امور صادراتی در حوزه حاکمیتی را دنبال میکنیم.
وی با اشاره به اقداماتی که در این مدت انجام شده است اضافه کرد: بیش از يك هزار نشست با مجموعههای صادراتی، اتحادیهها و دستگاههای درگیر دولتی داشتهایم، و کارگروهی نيز با هماهنگی بانک مرکزی برای تسهیل امور صادرکنندگان و بازگشت ارز تشکیل دادهایم.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: کارگروهی نیز با حضور نمایندگان سه اتاق بازرگانی، تعاون و اصناف داریم.
پیمان پاک همچنین با بیان اینکه صادرکنندگان قائل به بازگشت ارز هستند، تأكيد كرد: بحث تعیین تکلیف و کارشناسی ارز را بهصورت جدی دنبال میکنیم.
در بیست و پنجمین همایش روز ملی صادرات كه صبح امروز با حضور معاون اول رئيس جمهور، معاون اقتصادی رئیس جمهور، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئيس هيأت مديره و مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي ايران و فعالان اقتصادی و صادراتي كشور در سالن همایشهای خلیج فارس محل دائمي نمایشگاههاي بینالمللی تهران برگزار شد، از صادرکنندگان ممتاز و برتركشور تجلیل بهعمل آمد.
برای شناسایی صادرکنندگان ممتاز و برتر پرونده حدود ۵۰۰ صادرکننده بررسی شد. از این تعداد، دو صادرکننده به مدال افتخار صادرات، ۷ صادرکننده بهعنوان صادرکننده ممتاز و ۳۷ صادرکننده بهعنوان صادرکننده ملی انتخاب و پنج صادرکننده نيز شایسته تقدیر شناخته شدند.
تاريخ: 1400/09/22
محمدرضا انصاری در نشست بررسی مشکلات و دغدغههای صادرکنندگان صادرات از سوی بالاترین مقام اجرایی حمایت شود نایب رئیس اتاق ایران با بیان این مطلب که در دنیا صادرات و صادرکنندگان از سوی بالاترین مقام اجرایی هر کشوری حمایت و تقویت میشوند، گفت: اگر قرار باشد صادرکنندگان ایرانی برای توسعه صادرات کشور قدمی بردارند باید […]
سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در گفتگو با خبرنگاران در سمنان خبر داد: سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در حاشیه بازدید از خودروسازی فردا مستقر در شهرک صنعتی سمنان، گفت: همزمان با ۲۲ مردادماه و به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک، 23 پروژه زیرساختی، طرح و واحد راکد […]
سخنگوی گمرک عنوان کرد؛ تجارت ۶.۸ میلیارد دلاری کشور در بهمن ماه سخنگوی گمرک گفت: کارنامه تجارت خارجی کشورمان در بهمن ماه، ۶ میلیارد و ۸۱۷ میلیون دلار بود که سهم صادرات، سه میلیارد و ۱۳۵ میلیون دلار و سهم واردات سه میلیارد و ۶۸۲ میلیون دلار بوده است. سید روح اله لطیفی، سخنگوی گمرک اظهار داشت: […]
کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
دیدگاهتان را بنویسید