کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به کاهش تعداد فرایندها برای گرفتن مجوزهای لازم سرمایهگذاری و راهاندازی واحدهای تولیدی گفت: تعداد این مجوزها از ۶۹مجوز امروز به ۴۹مجوز کاهش یافته است.
به گزارش روابط عمومي شركت شهرك هاي صنعتي فارس سعید زرندی در حاشیه بهرهبرداری از چهار طرح صنعتی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز اضافه کرد: البته نگاه کلی دولت این است که با حرکت به سمت دولت الکترونیک بتواند روند اخذ مجوزهای لازم سرمایهگذاری را کاهش دهد که البته این کار فقط با الکترونیکی کردن امور محقق نمیشود و نیاز به بازمهندسی ساختار داریم.
وی گفت: در درون وزارت صمت به این موضوع یک توجه جدی شده و هدفگذاری شده که امسال رویههای داخلی خود را کاهش دهیم.
او گفت: بر اساس یک نگاه جدید که در وزارت صمت دنبال میشود، اختیارات در این وزارتخانه کم کم به تشکلها و حوزههای مرتبط با بخش خصوصی واگذار میشود و اگر بتوانیم صنعتگر و تجار را در فرایندههای تصمیمگیری دخیل کنیم سرعت کار بیشتر میشود و مشکلات پیش روی آنها کاهش می یابد.
زرندي در ادامه با بيان اينكه بر اساس آمار ۶۰درصد مالیات کشور توسط حوزه صنعت پرداخت میشود که این عدد بسیار سنگینی است افزود: این در حالی است که در بسیاری از کشورهای دنیا این عدد زیر ۱۵درصد است یعنی حوزه تولید، کمتر از ۱۵درصد مالیات کل کشور را پرداخت میکند.
وی ادامه داد: در حوزه رونق تولید موضوعی که پیگیری می کنیم و امیدواریم با نگاه جدید وزارت امور اقتصاد و دارایی و سازمان امور مالیاتی، بازنگری فکری در حوزه مالیاتی در بخش تولید داشته باشیم.
زرندی بیان کرد: در شرایطی که منابع مالیاتی نیاز به تقویت دارد باید نگاه جدیدی به این حوزه داشته باشیم و جلو فرارهای مالیاتی را بگیریم و در جاهایی که از قبل به دلایلی معافیتهایی مالیاتی داشتهاند و شاید امروز لزومی نداشته باشد بازنگری کنیم.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از راههای رونق تولید، حمایت از واحدها با ابزارهای در اختیار دولت است که یکی از این ابزارها مالیات است.
زرندی افزود: بر اساس بررسیهای انجام شده در سالهایی که انعطاف بیشتری در حوزه مالیاتی برای واحدهای تولیدی داشتهایم مجموع درآمد دولت هم بیشتر شده و اگر نرخ مالیات در نظر گرفته شده برای تولید پایینتر هم بوده اما سرجمع درآمد واصله به خزانه بیشتر شده است.
لزوم ابلاغ سهم ۴۰درصدی صنعت از تسهیلات
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر لزوم ابلاغ سهم ۴۰درصدی صنعت از تسهیلات گفت: بر اساس آمار موجود از مجموع سهم ۴۰درصدی که قانون برنامه ششم مشخص کرده فقط حدود ۲۷درصد تسهیلات به حوزه صنعت ابلاغ میشود.
زرندی ادامه داد: نگاه جدیدی نیز در مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تامین مالی طرحهایی که اعداد بزرگی میخواهد و سیستم بانکی توان تامین آن را ندارد شکل گرفته اینکه با هماهنگی بورس و با همکاری استانها در صدد هستیم از ظرفیت بازار سرمایه استفاده کنیم تا بخشی از سرمایه سرگردان مردم را به چرخه تولید بیاوریم.
بهرهبرداری از ۴۰۹طرح در کشور تا پایان شهریورماه
زرندی، با اشاره به اینکه در هفته دولت امسال و تا پایان شهریورماه جاری در مجموع ۴۰۹طرح در کشور به بهرهبرداری میرسد گفت: این طرحها که با ۳۸هزار میلیارد تومان عملیاتی شده زمینه اشتغال ۲۹هزار و ۸۸۸نفر را فراهم میکند.
وی افزود: در استان فارس هم امروز چهار طرح با ۳۰میلیارد تومان سرمایهگذاری و اشتغال ۱۰۰نفر افتتاح میشود و طی ۲ماه آینده در این استان چند طرح بزرگ ملی افتتاح خواهد شد.
تاريخ: 1398/06/10
تبديل شهرك صنعتي خاوران به بزرگترين شهرك كارگاهي كشور در آينده نزديك/ بهره برداري از 3124 واحد كارگاهي در شهركهاي صنعتي سراسر كشور علي رسوليان روز دوشنبه با بيان اين مطلب در نشست بررسي آخرين وضعيت احداث و تملك اراضي شهرك صنعتي خاوران اظهار داشت: اين شهرك صنعتي كه نزدیک ترین شهرک صنعتی مصوب استان […]
با مشارکت شرکت شهركهای صنعتی قزوین: دومین رویداد توسعه فناوری و نوآوری در صنعت لوازم خانگی برگزار میشود کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار لوازم خانگی با مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی قزوین و با همکاری انجمن صنایع لوازم خانگی ایران همزمان با نمایشگاه صنایع لوازم خانگی(هامکس1401)، دومین رویداد فناورانه صنعت لوازم خانگی(HATEC) را برگزار میکند. […]
برگزاری چهل و هشتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان در محل اتاق بازرگانی تبریز ♦️ اهم موضوعات مطروحه : 🔺 گزارش آقای حسن زاده ، رئیس اتاق بازرگانی و دبیر شورای گفتگوی استان از عملکرد شورای گفتگو و کندی روند اصلاح مقررات مزاحم کسب و کار و تحقق 7 درصدی پیشنهادهای در […]
کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
دیدگاهتان را بنویسید