جلسه کارگروه های کمیسیون کشاورزی، صنایع غذایی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی تبریز

جلسه کارگروه های کمیسیون کشاورزی، صنایع غذایی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی تبریز

جلسه کارگروه های کمیسیون کشاورزی، صنایع غذایی، آب و محیط زیست در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.
قویدل ، رئیس کمیسیون با اشاره به اینکه موضوعات مهم چهاربخش: کشاورزی، صنایع غذایی، آب و محیط زیست در این کمیسیون بررسی می شود و در حقیقت چهار کمیسیون در یک کمیسیون تجمیع گردیده است؛ هدف از تشکیل کارگروه های سه گانه را بررسی تخصصی موضوعات با حضور ذینفعان بخش خصوصی، مسئولان دولتی و نمایندگان مراکز دانشگاهی و ارائه راه حل به مراجع تصمیم گیری در راستای بهبود فضای کسب و کار این بخش ها عنوان نمود.

وی به معرفی سه کارگروه تخصصی کمیسیون که عبارتند از: کارگروه صنایع غذایی، تبدیلی و لبنیات، کارگروه زراعت، باغبانی، امور دام و طیور و کارگروه آب و محیط زیست می باشد پرداخت و در ادامه، اعضای کارگروه ها با نظر اعضای جلسه انتخاب گردیدند.

در ادامه جلسه علی اصغر عباس زاده مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در خصوص رفع مشکلات تولید و توزیع محصولات کشاورزی در داخل کشور ، نکته نظرات و راهکار های پیشنهادی را ارائه نمود.

رئیسی، نماینده رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با تاکید بر اینکه این سازمان ، در چارچوب اختیارات قانونی خود، خدمات خود را بی منت و با سرعت ارائه می دهد؛ در خصوص مزیت ها و زیرساخت های استان از جمله وجود مراکز دانشگاهی و رتبه برتر دانشگاه صنعتی سهند در حوزه تحقیقات محیط زیست و وجود پژوهشکده بیوتکنولوژی و صنایع غذایی مطالبی ایراد نمود و خواستار ایجاد ارتباط مستمر کمیسیون با کارگروه تنظیم بازار و کارگروه اقتصاد کشاورزی و نمایندگان استان شد.

بایبوردی ، رئیس مرکز آموزش و تحقیقات جهاد کشاورزی استان به معرفی خدمات جامع این مرکز اعم از تحقیقات بنیادی و همچنین مساعدت های علمی و فنی به کارآفرینان بخش کشاورزی و خدمات مکانیزاسیون کشاورزی این مرکز پرداخت .

جعفری ، دبیر انجمن صنایع غذایی استان در خصوص مسائل صنایع لبنی استان مطالبی ایراد نمود و بر لزوم اهتمام مسئولین به رفع این معضلات جهت عدم ایجاد مشکلات تبعی در زنجیره تامین این صنعت تاکید نمود .
تاریخ : سه شنبه ۱۷ دي ۱۳۹۸