کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست بررسي آخرين وضعيت پروژه فعال سازي ظرفيتهاي توليد اعلام كرد:
کاهش ۱۵ درصدی تعداد واحدهای توليدي راکد در نتيجه سلسله اقدامات بازفعال سازي بنگاههای اقتصادي غيرفعال در سال گذشته/ مشارکت ۳۱ درصدی سرمایه گذاران توانمند جدید در احیاء واحدهای راکد/ تشکیل تیمهای احیاء و اولویت گذاری بر اساس تکمیل زنجیره تولید
علی رسولیان روز سهشنبه در نشست بررسي آخرين وضعيت پروژه فعال سازي ظرفيتهاي توليد اظهار داشت: مقام معظم رهبری بر استفاده از تمامی ظرفیتهای تولید در كشور تأکید دارند و رئیس جمهور نیز سفرهای استانی خود را با این رویکرد انجام میدهند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از کاهش ۱۵ درصدی واحدهای توليدي راکد طی سال گذشته در نتيجه سلسله اقدامات بازفعال سازي بنگاههای اقتصادي غيرفعال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علی رسولیان روز سهشنبه با بيان اين مطلب در نشست بررسي آخرين وضعيت پروژه فعال سازي ظرفيتهاي توليد افزود: مقام معظم رهبری بر استفاده از تمامی ظرفیتهای تولید در كشور تأکید دارند و رئیس جمهور نیز سفرهای استانی خود را با این رویکرد انجام میدهند.
وی با بیان اینکه حداکثر استفاده از ظرفیتها مورد تأکید معاون اول رئیس جمهور نیز هست، اضافه کرد: نهضت احیاء بنگاههای اقتصادي راکد در همین راستا برای هماهنگی بین بخشی با دستور معاون اول رئیس جمهور کلید خورده است.
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به دستور ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت برای احیاء واحدهای توليدي راکد و همچنین فعال سازی واحدهایی که زیر ظرفیت کار میکنند، ادامه داد: در این راستا پایشهای لازم انجام شد، شناسایی دقیقی در دستور کار قرار گرفت و الگوهای عملی در این راستا مشخص شدند که در نتيجه آن، کاهش ۱۵ درصدی واحدهای راکد در سال گذشته نشان از عملکرد رضایتبخش وزارت صنعت، معدن و تجارت در این حوزه دارد.
رسولیان همچنین با تأكيد بر هماهنگی و هم افزایی تمامی ارکان حاکمیتی در این راستا تصریح کرد: استانداران در قالب کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید، بانکهای عامل، دستگاههای مرتبط از جمله مالیات، تأمین اجتماعی و … همکارهای بسیار خوبی در این حوزه داشتهاند.
وی در ادامه با اشاره به برنامههای امسال برای احیاء واحدهای توليدي راکد و فعال سازی واحدهایی که زیر ظرفیت کار میکنند، اظهار داشت: هدف گذاری کردهایم تا حدود 2 هزار واحد راکد را مجدد به چرخه تولید بازگردانیم و سه هزار و 300 واحد تولیدی که زیر ظرفیت 50 درصد کار میکنند را نيز به حداکثر ظرفیت برسانیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: البته بخشی از علل راکد بودن این واحدها به شاخصهای کلان اقتصادی باز میگردد، اما در حوزههایی مانند تسهيلات تبصره (۱۸) از محل منابع اقتصادی میتوانیم برای رفع مشکلات مالی واحدها تأثیرگذار باشیم.
رسولیان با بيان اینکه 44 درصد واحدهاي راكد مشکل تأمین مالی دارند، افزود: 20 درصد از واحدهای راکد با ورود سرمایه گذاران جدید و 11 درصد بهصورت مشارکتی احیاء شدهاند که نشانگر سهم 31 درصدی سرمایه گذاران جدید و توانمند در احیاء اين واحدها میباشد.
وی بر حضور و مشارکت بخش خصوصی و واحدهای صنعتي بزرگ و توانمند در کارگروههای ویژه احیاء بنگاههاي اقتصادي تأکید و اضافه کرد: در این راستا همافزایی و تعامل مناسبی بین بخش خصوصی و دولتی وجود دارد.
رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنين بر تمرکز بر ظرفیتهای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروههای استانی آن در این حوزه تأکید کرد.
رسوليان ادامه داد: با شكل گيري تیمهای احیاء، اولویتها بر اساس تکمیل زنجیره تولید مشخص ميشود و مدلها و روشهای مختلف در دستور کار قرار ميگیرد.
در نشست بررسي آخرين وضعيت پروژه فعال سازي ظرفيتهاي توليد که با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برگزار شد، نمایندگانی از ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، معاونت توسعه روستايي و مناطق محروم رياست جمهوري، شوراي هماهنگي بانكها، معاونت هماهنگي و محيط كسب و كار، معاونت صنايع عمومي، معاونت صنايع حمل و نقل، معاونت صنايع ماشين آلات و تجهيزات، معاونت معادن و فرآوري مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت و مشاوران كلينيكهاي كسب و كار حضور داشتند.
در اين نشست كه بهصورت مداوم با حضور مشاوران تخصصی كلينيكهاي كسب و كار، فعالان بخش خصوصی و نمایندگان دستگاههای ذیربط با محوریت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برگزار میشود، پيشرفت پروژه فعال سازی ظرفیتهای تولید در استانها بر اساس آخرين گزارش هريك از اعضاء مورد پايش و بررسي قرار ميگيرد.
معاونت صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، مسئولیت اجراي این پروژه را برعهده دارد و نشستهاي متناظر و بازدیدهای استانی هم بهصورت منظم در این راستا درحال انجام است.
تاريخ: 1401/03/24
اولين سالگرد درگذشت كارآفرين عرصه توليد و صنعت مهندس فقيد شادروان سيد رضا مقيمى اصل مورخه 98/6/14
بر اساس مکاتبه سازمان استاندارد، نمونهبرداری از محمولههای مشمول تعیین ماهیت به گمرک واگذار گردیده است. اخیرا مدیر کل استاندارد استان تهران در مکاتبه با مدیران گمرکات استان تهران جزئیاتی از تفاهم نامه گمرک و سازمان استاندارد درخصوص نمونه گیری از انواع کالاهای صادراتی و وارداتی را اعلام کرده است. براین اساس نمونهبرداری از محمولههای […]
به همت دکتر پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، دکتر حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی و هیات همراه با اعضای هیات نمایندگان و هیات رئیسه اتاق تبریز، فعالان صنعتی و تولیدی و مدیرعامل شرکت شهرک صنعتی استان در خصوص حل مسائل و مشکلات زیر ساختی این واحد ها در حوزه […]
کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
دیدگاهتان را بنویسید