کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
حسین گونگور سرکنسول جمهوری ترکیه در تبریز با اعضای هیات رئیسه و برخی از اعضای هیات نمایندگان اتاق تبریز در محل اتاق تبریز دیدار و در خصوص گسترش روابط دو جانبه گفتگو نمود. حسین گونگور سرکنسول جمهوری ترکیه در تبریز با اشاره به این نکته که از ماموریت خود در تبریز حدود یک سال می گذرد؛ اظهار امیداوری نمود: با توجه به پتانسیل ها و مشترکات موجود دو کشور ایران و ترکیه روابط دوجانبه در حوزه های مختلف بیش از پیش افزایش یابد.
سرکنسول جمهوری ترکیه در تبریز با یادآوری این نکته که ظرفیت های بی بدیل فرهنگی و تاریخی همچون بازار سرپوشیده تبریز به عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده جهان که از طرف یونکسو ثبت جهانی شده است و سایر ظرفیت های تاریخی، فرهنگی و صنعتی موجود در تبریز و استان خاطر نشان کرد: بازار مشابه ای در شهر استانبول ترکیه وجود دارد که باید در خصوص گسترش همکاری های صنوف مختلف اقتصادی و تجاری دو کشور و شهر تلاش شود.
گونگور با تاکید بر این نکته که روابط کنسولی دو کشور از 98 سال قبل آغاز شده از رئیس اتاق تبریز و اعضای اتاق تبریز خواست تا با گسترش همکاری های دو جانبه امکان توسعه روابط اقتصادی دو جانبه را فراهم آورند.
سرکنسول ترکیه در تبریز با تاکید بر این نکته که در مدت ماموریت خود در تبریز تلاش نموده به با حوزه های مختلف اقتصادی و صنعتی استان در خصوص گسترش روابط دو جانبه دیدار داشته باشد؛ یادآور شد: در همین راستا با مدیران ارشد پارک فن آوری و برخی شرکت های دانش بنیان دیدار نموده است.
دکتر یونس ژائله رئیس اتاق تبریز با قدردانی از تلاش های سرکنسول کشور دوست و همسایه در راستای گسترش همکاری های دو جانبه در خصوص افزایش همکاری دو جانبه گفت: باید مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی و تجاری دو کشور را به منظور گسترش روابط دو جانبه احصاء و با توجه به چشم انداز توسعه همکاری های دو جانبه برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی را در این خصوص تدوین و عملیاتی نمایم. وی با یادآوری این مورد که برای تحقق چشم انداز توسعه روابط اقتصادی تا سی میلیارد دلار که از طرف روسای جمهوری دو کشور در سالهای قبل ارائه شده است؛ خاطر نشان کرد: باید نقشه راه این چشم انداز را از فعالان اقتصادی در بخش خصوص دو کشور بخواهیم تا آنها با توجه به ظرفیت های و واقعیت های موجود در یک برنامه ریزی میان مدت و بلند مدت آن را تحقق بخشند.
ژائله سرمایه گذاری های مشترک به منظور تولید محصولات با کیفیت به صورت مشترک و صادرات به کشورهای ثالث، به خصوص بهره برداری از فرصت ایجاد شده از طریق اتحادیه اقتصادی اوراسیا، استفاده از ظرفیت اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه، و سازماندهی اقدامات صورت گرفته بر اساس ظرفیت های موجود در حوزه های مختلف؛ اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی را پیشنهاد نمود.
تاریخ : سه شنبه 30 مهر 1398
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی گفت: با همّت مسئولان قضایی استان كارخانه تبریز كف شهرستان مرند احیاء شد. به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حکمتعلی مظفری در آیین واگذاری كاشی كف سرام تبریز، اظهار کرد: كارخانه كاشی كف سرام (تبریز كف) از طریق مزایده به ارزش 30 میلیارد و 500 میلیون تومان […]
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با حضور فعالان صنعتی و تولیدی استان، پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برزگر و ابراهیمی نواب رئیس اتاق تبریزجلسه جمع بندی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی در حوزه ارزی، بانکی در محل اتاق تبریز برگزار شد. مسعود پزشکیان نماینده مردم و نایب رئیس مجلس […]
تعرفه خرید برق از نیروگاههای تولید پراکنده اصلاح شد/ پیشبینی افزايش ظرفیت تولید برق کشور تا 1800 مگاوات و تأمین پایدار برق در تابستان امسال با توجه به تغیير تعرفه خرید برق از واحدهای نیروگاهی تولید پراکنده، انتظار میرود واحدهای خارج از مدار تولید موجود در کشور تا ظرفیت حدود 2000 مگاوات فرآیند تولید برق […]
کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
دیدگاهتان را بنویسید