کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت در شبکه خبر اعلام کرد:
شناسایی حدود 13 هزار واحد تولیدی راکد و غیرفعال در کشور/ احیاء 1557 واحد غیرفعال به چرخه تولید در سال گذشته/ تقسیط بدهیهای بیمهای، بانکی و مالیاتی بنگاههای راکد با مصوبه سران قوا
مهدی نیازی در گفتوگو با برنامه “روي خط خبر” شبکه خبر اظهار داشت: محیط فعالیت بنگاههای اقتصادی، اختلافات مدیریتی، رقابت پذیر نبودن و کیفیت پایین محصول تولید شده برای عرضه به بازار از جمله دلایل غیرفعال شدن واحدهای تولیدی است.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده، حدود 13 هزار واحد تولیدی راکد و غیرفعال در كشور شناسایی شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، مهدی نیازی با بيان اين مطلب در گفتوگو با برنامه “روي خط خبر” شبکه خبر افزود: محیط فعالیت بنگاههای اقتصادی، اختلافات مدیریتی، رقابت پذیر نبودن و کیفیت پایین محصول تولید شده برای عرضه به بازار از جمله دلایل غیرفعال شدن واحدهای تولیدی است.
وی اضافه کرد: همچنین مقرارت دست و پا گیر دستگاههای اجرایی از عمده مسائلی است که موجب تعطیلی و یا غیرفعال شدن بنگاههای اقتصادی میشود.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته، سال گذشته 1557 واحد صنعتي غیرفعال احیاء و به چرخه تولید بازگشت.
نیازی يادآور شد: طبق برنامهریزیهای انجام شده مقرر است امسال حدود 2 هزار بنگاه راكد به چرخه اقتصادی بازگردند.
وی همچنین با بیان اینکه اقدامات مختلفی برای احیاء یک واحد تولیدی باید انجام شود، اظهار داشت: چند موضوع زیرساختی وجود دارد که سال گذشته موفق شدیم مصوبهای را از سران قوا دریافت نماییم تا برای احیاء واحدهای تولیدی بسترسازی لازم ایجاد شود.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: بدهیهای انباشته ناشی از بانک، مالیات و بیمه گریبان گیر واحدهای تولیدی راکد و تعطیل میباشد که بر اساس این مصوبه، یک بنگاه برای احیاء میتواند این بدهیها را تقسیط نماید.
نیازی اضافه کرد: با استفاده از این مصوبه، تعدادی از بنگاههای راکد و تعطیل خوشبختانه به چرخه تولید بازگشتند و مجدداً احیاء شدند.
وی ادامه داد: با بسترسازی مناسب، تأمین نقدینگی و مواد اولیه میتوانیم تعداد واحدهای راکد که به چرخه تولید بازمیگردند را بیشتر کنیم.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تصمیم ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در هفته گذشته که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، گفت: استانداران باید با استفاده از ظرفیت کارگروههای استانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نسبت به شناسایی موانع تولید بنگاههای راکد اقدام و برنامه احیاء را در آن کارگروهها مصوب کنند.
نیازی خاطرنشان كرد: بانکها نیز مکلف شدند تا موانعی که سبب عدم ورود بنگاهها به چرخه تولید میشود را حذف نمایند تا با استفاده از برنامه احیاء و تصویب برنامه در کارگروه استانی، زمینه بازگشت بنگاه به چرخه تولید فراهم شود.
تاريخ: 1400/09/22
هشتمین جشنواره معرفی چهره های برتر حوزه کارفرمایی سازمان تامین اجتماعی استان با حضور مسولان استانی و فعالان اقتصادی استان برگزارشد. جعفر سمساری رئیس سازمان تامین اجتماعی استان در هشتمین جشنواره معرفی چهره های برتر حوزه کارفرمایی با اشاره به این نکته که حدود 53 درصد جمعیت استان تحت پوشش این سازمان قرار دارند؛ هدف […]
سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با توجه به نامگذاری روز هفتم مهرماه به عنوان روز ایمنی و آتش نشانی، ضمن تبریک این روز به فعالان حوزه ایمنی و آتش نشانان کشور، بیانیه ای صادر کرد. به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، متن بیانیه “فرشاد مقیمی” به شرح […]
صنایع کوچک در آمریکا ۴۶ درصد تولید ناخالص داخلی بخش خصوصی غیر کشاورزی، ۹۷.۲ درصد کل بنگاههای واردکننده آمریکا، ۵۴ درصد کل ارزش فروش در اقتصاد آمریکا و ۶۴ درصد از کل شغلهای جدید ایجاد شده در بخش خصوصی را در اختیار دارند. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطالعات انجام شده در زمینه بنگاههای […]
کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
دیدگاهتان را بنویسید