کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: مطابق آمارهای سازمان توسعه تجارت و گمرک جمهوری اسلامی ایران، در پنج ماه نخست امسال بیش از یک میلیارد و ۳۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی توسط واحدهای صنعتي کوچک و متوسط (SME) انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، بیش از ۴۰ درصد رشد داشته است.
به گزارش روابط عمومي سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران، اصغر مصاحب با بیان این مطلب افزود: یکی از هفت برنامه امسال وزرات صنعت، معدن و تجارت، توسعه صادرات غیرنفتی است و در پنج ماه نخست امسال بیش از یک میلیارد و 30 میلیون دلار كالا توسط بیش از یک هزار و ۱۰۰ واحد صادراتی در رشته صنعتهای مختلف صادر شده است.
به گفته او، توسعه و رونق فعالیت کنسرسیومهای صادراتی و شرکتهای مدیریت صادرات که تا امروز تعداد آنها به بیش از ۱۳۰ شرکت رسیده است، از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران دنبال میشود.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: برای تحقق این مهم، در وهله نخست باید مراجع قانونی و سازمانها و نهادهای دولتی مرتبط با مقوله صادرات، آنها را به رسمیت بشناسند.
مصاحب یادآوری کرد: این دو مدل بهعنوان راهبرد نفوذ در بازارهای هدف در سطح جهان مورد توجه قرار گرفتهاند و این سازمان نیز لایحهای را تدوین کرد تا با همکاری اتاق بازرگانی و بخش خصوصی و استفاده از نظرات کارشناسی آنها و در نهایت ارجاع موضوع به شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، حمایت از کنسرسیومهای صادراتی و شرکتهای مدیریت صادرات اتفاق بیفتد.
وي ادامه داد: پس از به رسمیت شناخته شدن شرکتهای مدیریت صادرات از سوی مراجع قانونی و دولتی یاد شده، واحدهای کوچک و متوسط نیز میتوانند به آنها اعتماد کرده و از ظرفیتهایشان از جمله واحدهای تحقیق و توسعه استفاده کنند.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با اشاره به توسعه خوشههای کسب و کار در این سازمان يادآور شد: در این خوشهها نیز میتوان پس از اتمام پروژه توسعه، به ایجاد کنسرسیومهای صادراتی برای حضور در بازارها اندیشید و برنامهریزی کرد.
مصاحب اظهار داشت: رقابتپذیری و توسعه بازار و بینالمللیسازی، دو هدف مهمی است که فارغ از شرایط سیاسی و ارتباطات بینالملل در سطح صنایع کوچک و متوسط دنبال میشود و سعی داریم بر این اساس واحدها را استاندارد سازی کنیم.
وي همچنين به برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توسعه صادرات به ۱۵ کشور همسایه نيز اشاره كرد و افزود: کشورهای یاد شده سالیانه افزون بر ۱۳ هزار میلیارد دلار واردات انجام میدهند که ظرفیت بزرگی برای صنایع بزرگ، کوچک و متوسط و صنایع کشاورزی کشورمان محسوب میشود.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: علاوه بر آنها، توسعه صادرات به چین، هند و کشورهای آفریقایی نیز در دستور کار است.
مصاحب در پایان خاطرنشان کرد: بیش از ۷۷ هزار واحد صنعتي کوچک و متوسط (SME) در کشور وجود دارد که ۴۳ هزار واحد آنها در شهرکها و نواحی صنعتی مجوز فعالیت داشته و از این تعداد، ۳۴ هزار واحد فعالاند.
تاريخ: 1398/06/23
شیب معکوس در تورم تولید تورم تولید در فروردین امسال نزولی شده و آنگونه که رئیسکل بانک مرکزی میگوید نسبت به اسفند ۹۸ بالغبر ۰.۸ درصد کاهش یافته است. تداوم این روند میتواند به کاهش قیمت تمامشده تولید در مقایسه با ماههای قبل منجر شود و زمینه را برای بهبود وضعیت تولید فراهم آورد؛ البته […]
معاون وزیر صمت در مراسم بزرگداشت روز صنعت و معدن استان تهران عنوان کرد: ضرورت توسعه زیست بوم تولید مطابق با استانداردهای روز دنیا/ ایجاد شهرکهای تخصصی صنعتی الگوی جهانی برای تکمیل زنجیرههای ارزش/هم افزایی کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تسهیل فعالیتهای صنعتی و حذف بروکراسی های اداری به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع […]
پنجشنبه 1400/09/11 تجلیل از واحدهای نمونه کیفی استاندارد آذربایجان شرقی طی مراسمی از ۷ واحد نمونه ملی و ۱۰ واحد نمونه کیفی استانی و ۲ مدیر کنترل کیفی ملی و ۲ مدیر کنترل کیفی استانی با حضور مسئولان کشوری و استانی و عابدین خرم استاندار آذربایجانشرقی در تبریز تجلیل شد. در این مراسم دکتر فرشی […]
کانون تبلیغاتی گلدیس تبریز، مجری بانک اطلاعاتی و نقشه گرافیکی شهرک های صنعتی
دیدگاهتان را بنویسید